Rizk logo

Tietosuojailmoitus

Tämä ilmoitus yhdessä sivustolla saatavilla olevien Yleisten käyttöehtojen ja Evästeilmoituksen kanssa määrittelevät perustan, jonka mukaisesti käsittelemme kaikkia keräämiämme tai antamiasi henkilötietoja.  Luethan tämän ilmoituksen huolellisesti ymmärtääksesi henkilötietoihisi ja niiden käsittelyyn liittyviä näkökulmiamme ja käytäntöjämme. Käymällä sivustollamme hyväksyt ja annat suostumuksesi tämän käytännön mukaisiin menettelytapoihin.

Gaming Innovation Group p.l.c. on rekisterinpitäjä tiedoille, joita saamme sinusta tämän verkkosivuston kautta.

Gaming Innovation Group p.l.c. koostuu erilaisista oikeushenkilöistä, joiden tiedot löytyvät jäljempänä. Tämä tietosuojailmoitus julkaistaan ​​Gaming Innovation Group p.l.c.:n puolesta, joten kun mainitsemme tässä tietosuojailmoituksessa “YRITYS”, “me”, “meidän” tai “meitä”, viittaamme konsernin asiaankuuluvaan yritykseen, joka on vastuussa tietojesi käsittelystä tarjotakseen kyseessä olevan palvelun.

Gaming Innovation Group p.l.c.:n sisäiset yksiköt, jotka noudattavat tätä Tietosuojailmoitusta, sekä lyhyet kuvaukset henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta:

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta, mukaan lukien pyyntösi harjoittaa laillisia oikeuksiasi, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa [email protected]

Tiedot, joita keräämme sinusta

Keräämme ja käsittelemme seuraavia tietojasi:

Meille antamasi tiedot. Nämä ovat tietoja sinusta, joita annat meille täyttämällä lomakkeita sivustollamme tai vastaamalla meille puhelimitse, sähköpostilla tai muulla tavalla. Ne sisältävät tietoja, joita annat, kun rekisteröidyt käyttämään sivustoamme, tilaat palvelumme, teet talletuksia, panostuksia tai kotiutuksia sivustollamme, osallistut chat-huoneisiin, hyväksyt sivustollamme saatavilla olevia bonuksia tai muita kampanjoita, jaat kanssamme tuntemisvelvollisuuteen liittyviä asiakirjoja, mukaan lukien varallisuuden lähde -kyselylomake ja sitä tukevat asiakirjat, ja kun ilmoitat ongelmasta tai teet meille valituksen. Meille antamasi tiedot voivat sisältää nimesi, käyttäjätunnuksesi, osoitteen, syntymäajan, asuinvaltion ja kansalaisuuden, henkilöllisyysnumeron, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, taloudellisia ja luottokorttitietoja, henkilökohtaisen kuvauksen, henkilöllisyystodistuksen, todisteen osoitteesta ja varoista sekä valokuvan.

Tiedot, joita keräämme sinusta. Keräämme jokaisesta vierailustasi sivustollamme automaattisesti seuraavat tiedot:

teknisiä tietoja, mukaan lukien tietokoneesi internet-yhteyden muodostamiseen käytettävä internet-protokollan (IP) osoite, kirjautumistietosi, selaintyyppi ja -versio, aikavyöhykeasetukset, selaimen laajennustyypit ja -versiot, käyttöjärjestelmä ja käyttöympäristö;

vierailuasi koskevia tietoja, mukaan lukien koko URL-osoite, pelaamasi pelit, kunkin pelin kesto ja sivu sekä sivun vuorovaikutustiedot.

Evästeistä saadut tiedot. Lue lisätietoja käyttämistämme evästetyypeistä Evästeilmoituksestamme.

Muista lähteistä saamamme tiedot. Nämä ovat tietoja, joita saamme sinusta, kun käytät mitä tahansa sivustojamme tai palveluitamme, joita ylläpitää Gaming Innovation Group p.l.c.:n sisäiset yksiköt tai Gaming Innovation Groupin eri yksiköt hallussa olevien lisenssiensä perusteella. Jos käytät useita Gaming Innovation Group p.l.c.:n ylläpitämien sivustojen tilejä, voimme koota tietoja sinusta jokaiselta sivustolta yhteen tietokantaan. Tällaiset tiedot ovat meille tärkeitä tilastollisissa tarkoituksissa, mutta erityisen tärkeitä ne ovat rahanpesun vastaisten ja vastuullisen pelaamisen vastuualueiden ja lain puitteissa.

Palvelujemme aikana teemme tiivistä yhteistyötä myös kolmannen osapuolen tietojenkäsittelijöiden kanssa (mukaan lukien esimerkiksi liikekumppanit, teknisten, maksu- ja jakelupalvelujen alihankkijat sekä markkinointiin liittyvien tietojen toimittajat (kuten CRM-työkalupalvelujen tarjoajat, sähköpostimarkkinointikumppanit, tekstiviestipalveluntarjoajat, suoramainontajakelijat ja puhelinpalveluntarjoajat), mainontaverkostot ja kumppaniverkostot, analytiikkatoimittajat, tuntemisvelvollisuuteen liittyvät tietokantayritykset, hakutietojen tarjoajat, luottoluokituslaitokset). Tämä luokka sisältää tietoja, joita saamme julkaisijoiltamme, mainostajiltamme ja muilta yhteistyökumppaneiltamme, joiden avulla voimme toimittaa sinulle mainoksia ja henkilökohtaista sisältöä sekä tunnistaa sinut selaimissa ja laitteissa. Tämä voi sisältää salanimellä toimivan mainostajan tunnistimia, joita jotkut mainostajat tai muut kolmannen osapuolen mainosalustat haluavat jakaa kanssamme. Tietojenkäsittelijät käsittelevät henkilötietoja kirjallisten ohjeidemme mukaisesti, ja toiminnot rajoittuvat palvelumme toimittamisen kannalta tarpeellisiin toimenpiteisiin.

Saatamme myös saada henkilökohtaisia ​​tietojasi tuotemerkin omistajalta. Avoimuuden vuoksi muut yksiköt kuin rekisterinpitäjä omistavat tuotemerkit, ja kaikki näiden tuotemerkkien kautta hankitut tiedot ovat sellaisten brändin omistajien käytettävissä, joille annamme pääsyn alustallemme, joka sisältää henkilötietojasi.

Henkilötiedot tai henkilökohtaiset tiedot tarkoittavat kaikenlaisia yksittäisen henkilön tietoja, joista henkilöllisyys voidaan tunnistaa. Ne eivät sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (nimettömät tiedot).

Sinusta kerättävät ja käsiteltävät henkilötiedot voidaan ryhmitellä seuraaviin luokkiin:

Oikeudellisten velvoitteidemme täyttämisen lisäksi meidän on myös kerättävä henkilötietojesi erikoisluokkia (tämä sisältää tietoja kaikista hallussasi olevista poliittisista tai julkishallinnon asemista, rikostuomioista ja rikkomuksista sekä tietoja tunnistetusta ongelmapelaamisesta.).

Meille antamasi tiedot. Käytämme näitä tietoja:

sinun ja meidän välille asetettujen käyttöehtojen määrittämien velvollisuuksiemme täyttämiseksi ja tarjotaksemme sinulle meiltä pyytämiäsi pelipalveluja, ​​hyväksyäksemme talletuksesi ja käsitelläksemme kotiutuksesi, suorittaaksemme petoksenhallintaprosesseja ja vastataksemme mihin tahansa kyselyysi tai valitukseesi sekä muiden niihin liittyvien asioiden hoitamiseksi, jotka liittyvät sinulle tarjottaviin pääpalveluihimme;

Markkinointi- ja kampanjatarkoituksiin, jotka ovat välttämättömiä oikeutettujen etujemme kannalta:

muokata sivuston sisältöä mielestämme mieltymyksesi mukaan;

ilmoittaaksemme sinulle palvelumme muutoksista;

varmistaaksemme, että sivustomme sisältö on esitetty sinulle ja tietokoneellesi tehokkaimmalla tavalla.

noudattaaksemme rahanpesun vastaisen lainsäädännön ja sen sääntöjen ja määräysten mukaisia velvoitteita sekä kaikkia muita lakeja, jotka saattavat koskea meitä ajoittain.

Tiedot, joita keräämme sinusta. Käytämme näitä tietoja:

sivustomme hallinnointiin ja sisäisiin toimintoihin, kuten vianmääritykseen, tietojen analysointiin, testaukseen, tutkimuksiin sekä tilastollisiin ja mielipidekyselytarkoituksiin. Tällaiset tiedot kerätään tyypillisesti evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydät Evästeilmoituksestamme, joka sisältää myös ohjeita siitä, miten evästeet voidaan poistaa käytöstä;

petosten hallinnan ja riskienhallintatoimien suorittamiseksi, mukaan lukien tilisi riskiprofiilin tai riskitilanteen määrittämiseksi;

käyttäytymisesi ja toimintamalliesi arviointiin sivuston kautta, mitä käytetään apuna yksityiskohtaisen asiakasprofiilisi luomisessa erilaisissa aihepiireissä, mukaan lukien, muttei rajoittuen seuraaviin:

sivustomme parantamiseksi, jotta voimme varmistaa, että sen sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi tehokkaimmalla tavalla;

mahdollistaaksemme osallistumisesi palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun haluat tehdä niin;

osana pyrkimyksiämme pitää sivustomme turvallisena ja suojattuna;

sinulle ja muille tarjoamiemme mainostemme tehokkuuden mittaamiseen ja ymmärtämiseen ja toimittaaksemme sinulle sopivia kampanjoita;

tehdäksemme sinulle ehdotuksia ja suosituksia tuotteistamme.

Keräämme, käytämme ja jaamme myös Yhdistettyjä tietoja, kuten tilastollisia tai demografisia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Yhdistetyt tiedot voivat olla peräisin henkilötiedoistasi, mutta niitä ei pidetä laillisesti henkilötietoina, koska ne eivät suoraan tai epäsuorasti paljasta henkilöllisyyttäsi. Voimme esimerkiksi yhdistää käyttötietosi laskeaksemme prosenttiosuuden käyttäjistä, jotka käyttävät tiettyä sivuston ominaisuutta. Jos kuitenkin yhdistämme tai liitämme Yhdistettyjä tietoja henkilötietoihisi niin, että sinut voidaan tunnistaa niiden avulla suoraan tai epäsuorasti, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Muista lähteistä saamamme tiedot. Yhdistämme nämä tiedot antamiisi tietoihin ja sinusta keräämiimme tietoihin. Käytämme näitä tietoja ja yhdistettyjä tietoja edellä esitettyihin tarkoituksiin (saamistamme tietotyypeistä riippuen). Muut lähteet sisältävät kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka voivat olla iän vahvistamiseen käytettäviä työkaluja, henkilöllisyyden tai osoitteen tarkistuspalveluja, sääntelijöitä tai yhteisöjä, jotka ylläpitävät keskitettyjä tietokantoja ongelmapelaajista, PEP- ja Sanction-hakujen tarjoajat ja muut vastaavat palveluntarjoajat, joiden kanssa voimme tehdä sopimuksia aika ajoin. Voimme myös saada Gaming Innovation Groupin sisäisiltä yrityksiltä sinusta tietoja, joiden avulla voimme tarjota sinulle parempaa palvelua tai estää bonusten väärinkäyttäjiä ja ongelmapelaajia pääsemästä palveluihimme.

Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen peruste

Alla on esitetty taulukkomuodossa kuvaus kaikista tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi, ja niiden oikeudellisista perusteista. Olemme myös yksilöineet, mitkä oikeutetut etumme ovat tarkoituksenmukaisia.

Tarkoitus/toiminto

Tietoluokka

Käsittelyn laillinen peruste, mukaan lukien oikeutettu etu

Uuden asiakkaan rekisteröinti

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

  • Sopimuksen täytäntöönpano kanssasi
  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen

Pelipalvelujen tarjoaminen

(a) Talletusten ja kotiutusten hallinta;

(b) Pelien toimittaminen käyttäjälle

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Taloudelliset

(d) Tilitapahtuma

(e) Markkinointi ja viestintä

(a) Sopimuksen täytäntöönpano kanssasi

(b) Oikeutettu etumme

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen

Asiakassuhteen hallinta, joka sisältää:

(a) Ilmoittaminen ehtojemme tai tietosuojakäytäntömme muutoksista

(b) Pelaajatilisi ylläpito.

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(d) Markkinointi ja viestintä

(a) Sopimuksen täytäntöönpano kanssasi

(b) Oikeutettu etumme (pitääksemme kirjauksemme ajan tasalla)

(c) lakisääteisen velvoitteen noudattaminen

Kampanjaan osallistuminen;

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(a) Sopimuksen täytäntöönpano kanssasi;

(b) Oikeutettu etumme (tutkiaksemme, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palveluitamme, kehittääksemme niitä ja kasvattaaksemme liiketoimintaamme)

Kampanjasta/bonuksesta tai muusta tarjouksesta ilmoittaminen tuotemerkiltä, johon olet rekisteröitynyt, tai muulta Gaming Innovation Groupin yritykseltä;

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(d) Markkinointi ja viestintä

  • Suostumus

Profilointi, segmentointi ja analyysien tekeminen.

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(d) Markkinointi ja viestintä

  • Oikeutetut etumme (kuten mahdollisuus luokitella asiakkaita VIP-henkilöiksi tai vedonlyönti- ja kasinoasiakkaisiin saadaksesi asianmukaista sisältöä ja mainontaa)
  • Oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen (rahanpesun ja petosten estämiseksi sekä vastuullisen pelaamisen ja yhteiskuntavastuun velvoitteiden täyttämiseksi)

Liiketoimintamme ja tämän verkkosivuston hallinnointi ja suojaaminen miltä tahansa laittomalta toiminnalta, mukaan lukien rahanpesu, petos, juonittelu ja vastaava toiminta.

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Tekniset

(d) Henkilötietojen erikoisluokat

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen (rahanpesun, petosten ja juonittelun estäminen)

Pelaajan käyttäytymisen, viestinnän, talletusten ja pelitapojen analysointi ja tutkiminen vastuullisen pelaamisen ongelmien selvittämiseksi;

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(d) Henkilötietojen erikoisluokat

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen (rahanpesun ja ongelmapelaamisen estäminen)

Liiketoimintamme ja tämän verkkosivuston hallinnointi ja suojaaminen (mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja tietojen tallennus)

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Tekniset

(a) Oikeutettu etumme (liiketoimintamme johtaminen, hallinto- ja tietotekniikkapalvelujen tarjoaminen, verkkoturvallisuus, petosten estäminen ja liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn tai konsernin rakenneuudistuksen yhteydessä)

(b) Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen (asiakkaiden varojen turvaaminen)

Sinulle sopivan verkkosivustosisällön ja mainosten toimittaminen sekä mainontamme tehokkuuden mittaaminen ja ymmärtäminen

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(d) Markkinointi ja viestintä

(e) Tekniset

Oikeutettu etumme (toimittaaksemme sinulle olennaisia tuotteita sivuston kautta aiemman toimintasi ja mieltymystesi perusteella)

Tietojen analysointi verkkosivustomme, tuotteidemme, markkinointimme, asiakassuhteidemme ja kokemusten parantamiseksi

(a) Tekniset

(b) Käyttö

Oikeutettu etumme (määritelläksemme tuotteidemme asiakastyypit, pitääksemme sivustomme päivitettynä ja asianmukaisena sekä kehittääksemme liiketoimintaamme)

Tietojen luovuttaminen

Hyväksyt, että meillä on oikeus jakaa henkilökohtaisia tietojasi:

Jokaisen Gaming Innovation Group p.l.c.:n jäsenen kanssa, jonka pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi edellytetään pyytämäsi palvelujen tarjoamiseksi. Sinusta saamamme ja keräämämme tiedot jaetaan konsernimme yritysten kesken. Näitä tietoja voidaan käyttää petosten, bonusten väärinkäytön ja rahanpesun estämiseksi ja vastuullisen pelaamisen syistä, jotka täyttävät konsernin lainmukaiset velvoitteet ja oikeutetut liiketoiminnan edut;

Kaikille Gaming Innovation Group p.l.c.:n jäsenille, konsernin yksiköiden tarkoituksena ottaa sinuun yhteyttä heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa liittyen edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi.

Valittujen kolmansien osapuolten kanssa tietojenkäsittelysopimuksen mukaisesti, joka takaa henkilötietojesi turvaamisen, mukaan lukien:

sivuston omistaja ja/tai operaattori siinä tapauksessa, että sivuston omistaa jokin muu yritys kuin Gaming Innovation Group p.l.c. Nämä yritykset omistaa yleensä Gaming Innovation Group p.l.c.:n tytäryhtiö Nämä henkilöt tarvitsevat henkilötietojasi voidakseen tarjota ensisijaista tukea tai vastata kyselyihisi ja valituksiisi. Jollet ole päivittänyt asetuksiasi toisin, tällaisten kolmannen osapuolen sivustojen omistajat käyttävät myös henkilötietojasi, jotta he voivat tarjota sinulle kohdistettua mainontaa, järjestää kampanjoita, suorittaa käyttäytymiseen perustuvaa mainontaa ja ottaa sinuun yhteyttä tuotteisiin ja palveluihin liittyen nyt ja tulevaisuudessa.

pelien toimittajat, jotka toimittavat pelituotteita sivustoillemme ja tarvitsevat tällaisia ​​tietoja salliakseen osallistumisesi peliin ja määrittääkseen pelin lopputuloksen;

ellet ole peruuttanut tilaustasi, mainostajat ja mainosverkostot tarvitsevat tietoja valitakseen ja tarjotakseen oleellisia mainoksia sinulle ja muille, mukaan lukien myynninedistämistarkoituksessa lähetetyt sähköpostit ja tekstiviestit, suoramainonta ja ajoittaiset puhelinsoitot.

analyysi- ja yritystietokumppanit sekä hakukonetoimittajat, jotka auttavat meitä parantamaan ja optimoimaan sivustoamme;

luottoluokituslaitokset luottopisteytyksesi arvioimiseksi, jos tämä on kanssasi tehtävän sopimuksen edellytyksemme;

iän ja identiteetin vahvistustyökalujen toimittajat ja muut toimittajat, jotka voivat yleisesti tarkistaa asiakastuntemukseen liittyvät tiedot, nimenomaisesti, mutta rajoituksetta, Aristotle, C6, GB Group;

pankkimme, maksupalveluntarjoajamme tai maksuyhdyskäytävät voidaksemme toimittaa sinulle maksuohjeet;

asianajajamme, neuvonantajamme ja konsulttimme, joilta voimme ajoittain pyytää neuvoa missä tahansa asiassa, joka edellyttää heidän pääsyään henkilökohtaisiin tietoihin;

kuka tahansa henkilö, yritys, kansalaisjärjestö, valtiollinen elin tai sääntelyviranomainen, joka ylläpitää rekisteriä ongelmapelaajista tai muussa vastuullisen pelaamisen tarkoituksessa.

kuka tahansa henkilö, yritys, kansalaisjärjestö, valtiollinen elin tai sääntelyviranomainen, joka ylläpitää rekisteriä tai tietokantaa, jonka tarkoituksena on ehkäistä rikollisuutta, rahanpesua tai terrorismin ja joukkotuhoaseiden rahoitusta.

siinä tapauksessa, jos suostumme siirtämään tähän sivustoon liittyvää liiketoimintaamme, luovutamme henkilötietosi mahdolliselle ostajalle tai heidän asianajajilleen, konsulteilleen, rahoitusneuvojilleen ja työntekijöilleen sekä tuntemisvelvollisuusprosessin aikana että myös osana liiketoiminnan siirtoa. Tämä sisältää minkä tahansa tiedonsiirron, joka vaaditaan mihin tahansa meidän ja sivuston omistajan ja/tai operaattorin väliseen sopimukseen, kun sivuston omistaja ja/tai operaattori lopettaa palvelujemme käytön.

Jos meillä on velvollisuus luovuttaa tai jakaa henkilötietojasi noudattaaksemme mitä tahansa oikeudellista velvoitettamme, tai voidaksemme valvoa tai soveltaa käyttöehtojamme ja muita sopimuksia; tai suojella oikeuksiamme, omaisuuttamme tai turvallisuuttamme. Tähän sisältyy tiedonvaihto muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petosten torjuntaa ja luottoriskien vähentämistä varten.

Missä säilytämme henkilötietojasi

Ensisijaisesti sinusta keräämämme tiedot tallennetaan Euroopassa sijaitseviin palvelimiin. Sinusta keräämämme tiedot siirretään kuitenkin kolmansille osapuolille, kuten tämän käytännön aiemmissa osissa mainitaan, minkä vuoksi he tallentavat nämä tiedot. Joidenkin kolmansien osapuolten, joiden kanssa jaamme tietoja, palvelimet saattavat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Niitä käsitellään myös ETA:n ulkopuolella toimivien henkilöstön tai yritysten edustajien, jotka työskentelevät meille tai hankkijoillemme, toimesta. Tämä sisältää henkilöstön, joka muun muassa toimittaa tilauksesi, käsittelee maksutietojasi ja tarjoaa tukipalveluja. Antamalla henkilötietosi hyväksyt tällaiset siirrot, tallennuksen ja käsittelyn. Varmistamme kaikin kohtuullisin toimenpitein, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ja että henkilöt, joille jaamme tietoja, käyttävät samanlaisia ​​organisatorisia ja teknisiä toimenpiteitä kuin me. Kun henkilötietoja siirretään ETA:n ulkopuolelle, pyrimme toteuttamaan lisätoimia, kuten tarvittaessa EU:n vaatimusten mukaisten tietojensiirtosopimusten tekeminen tietojen tuojan kanssa.

Kaikki meille antamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimillemme.

Kaikki maksutapahtumat salataan SSL-teknologialla.

Valitettavasti tiedonsiirto internetissä ei ole täysin turvallista. Vaikka pyrimme parhaamme mukaan suojaamaan henkilötietosi, emme voi taata sivustollemme lähetettävien tietojesi turvallisuutta; kaikki lähetykset ovat omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimia estääksemme tietojesi luvattoman käytön.

Tietyissä tilanteissa sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaiset oikeudet suhteessa henkilötietoihisi.

Pyydä pääsyä henkilötietoihisi. Sinulla on oikeus saada pääsy omiin tietoihisi. Osaan hallussamme olevista henkilötiedoistasi pääsee sisäänkirjautumalla tilillesi. Voit pyytää lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa [email protected] Meidän on noudatettava kaikkia kohtuullisia tietoihin pääsyyn liittyviä pyyntöjä. Tapauksissa, joissa tietoihin pääsyyn liittyvä pyyntö sisältää suhteettoman paljon työtä, pidätämme oikeuden soveltaa asiaankuuluvaa lakia ja veloittaa maksun, joka kattaa pyyntöön liittyvän työn.

Pyydä henkilötietojesi oikaisemista. Voit pyytää puutteellisten tai virheellisten tietojesi oikaisua. Tällöin saatamme kuitenkin joutua varmistamaan meille antamiesi uusien tietojen oikeellisuuden.

Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kaikki sinusta hallussamme olevat tiedot, jotka eivät ole tarkoituksenmukaisia. Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Voit myös pyytää meitä poistamaan kaikki henkilötietosi, jolloin pyydämme sinua sulkemaan tilisi. Meillä saattaa olla oikeudellisia velvoitteita, jotka voivat estää meitä poistamasta kaikkia tai joitain tietojasi välittömästi pyyntöhetkellä (kuten rahanpesun vastainen lainsäädäntö), mutta käsittelemme pyyntösi kuitenkin mahdollisimman pian aina, kun asiaankuuluvien tietojen säilyttämisen määräaika päättyy.

Vastusta henkilötietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos luotamme omaan (tai kolmansien osapuolten) oikeutettuun etuun ja tilanteesi vuoksi haluat vastustaa käsittelyä siitä syystä, että tunnet sen vaikuttavan perustavanlaatuisiin oikeuksiisi ja vapauksiisi. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksissa oikeutetun edun perusteella. Voit myös vastustaa meitä näyttämästä sinulle kohdistettuja mainoksia sivustollamme. Tällaisessa tapauksessa mainosten määrä ei vähene, mutta näet mainoksia, jotka eivät ole mielenkiinnon kohteittesi mukaisia. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia, lainmukaisia ja perusteltuja syitä käsitellä tietojasi, jotka ohittavat oikeutesi ja vapautesi.

Pyydä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) jos haluat meidän vahvistavan tietojen paikkansapitävyyden; tai (b) olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä ensisijaisia ​​oikeutettuja syitä käyttää niitä; tai (c) kun kritisoit, että henkilötietojesi käyttömme on lainvastaista.

Pyydä henkilötietojesi siirtoa (tietojen siirtopyyntö). Voit pyytää henkilötietojesi siirtämistä. Toimitamme sinulle henkilö​​tietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa. Huomaathan, että tämä oikeus koskee vain tietoja, joiden käyttöön olet alun perin antanut suostumuksesi tai joita käytimme sopimuksen tekemiseen kanssasi.

Oikeus lopettaa suoramarkkinoinnin vastaanottaminen. Sinulla on oikeus milloin tahansa muuttaa mielesi suhteessa yhteydenottoihimme suoramarkkinointitarkoituksissa. Voit käyttää oikeuttasi lopettaa suoramarkkinoinnin vastaanottamisen tilisi kautta poistamalla valintasi suoramarkkinointiin liittyvistä ruuduista tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Voit myös peruuttaa tilauksen seuraamalla viestinnässä mukana olevia tilauksen peruutusohjeita. Päivitettyjä asetuksiasi sovelletaan sivustoon, jonka kautta teit pyyntösi. Jos sinulla on tilejä eri tuotemerkeillä, jotka toimivat Gaming Innovation Group p.l.c.:n lisensseillä, sinun on tehtävä samoin jokaisella sivustolla, joihin sinulla on tili. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [email protected], ja me muutamme asetuksesi kaikilla sivustoillamme. Markkinointiasetuksiisi tekemiesi muutosten käsittelyssä voi kestää jopa 48 tuntia. Muistathan, että vaikka peruutat markkinointiviestit, voimme silti lähettää sinulle tärkeitä tiliisi ja tilauksiisi liittyviä palvelutiedotteita.

Oikeus peruuttaa suostumus. Tapauksissa, joissa henkilötietojesi käsittelyyn tarvitaan suostumuksesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Säilytämme kopiot kaikista meille lähettämistäsi viesteistä (mukaan lukien kopiot kaikista sähköpostiviesteistä), jotta voimme ylläpitää paikkansapitävät kirjaukset sinulta saamistamme tiedoista.

Voit myös harjoittaa oikeuksiasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa [email protected] Kaikki yhteydenottosi on tultava tiliisi liittyvästä sähköpostiosoitteesta. Vahvistamme henkilöllisyytesi ennen mihinkään pyyntöön vastaamista.

Vastauksen aikaraja

Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Joskus vastauksessa voi kestää yli kuukausi, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet tehnyt useita pyyntöjä. Tällöin ilmoitamme asiasta sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.

Käytämme asianmukaisia turvatoimia, joilla estetään henkilötietojesi tahaton katoaminen, luvaton käyttö tai niihin pääsy, muutokset tai luovuttaminen. Lisäksi rajoitamme henkilötietoihisi pääsyn niihin työntekijöihin, edustajiin, sopimuskumppaneihin ja muihin kolmansiin osapuoliin, jotka tarvitsevat niitä liiketoimintasyistä. He käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan ohjeistuksemme mukaisesti ja heitä koskee salassapitovelvollisuus.

Meillä on olemassa menettelytavat minkä tahansa epäillyn henkilötietorikkomuksen käsittelemiseksi. Ilmoitamme sinulle ja kaikille asiaankuuluville sääntelijöille rikkomuksista, kun sitä lain mukaan vaaditaan.

Tietojen säilyttäminen

Lain mukaan meidän on säilytettävä perustietojasi, kuten yhteystiedot, henkilöllisyys, tunnistamistiedot (KYC), taloudelliset ja tilitapahtumatiedot, viisi vuotta tilisi sulkemisen jälkeen, tai kauemmin, jos mikä tahansa hallintoalueen lainsäädäntö sitä edellyttää.

Voit pyytää meitä poistamaan tietosi sulkemalla tilisi. Siinä tapauksessa poistamme välittömästi kaikki tiedot lukuun ottamatta niitä, joiden säilyttämistä meiltä vaaditaan täyttääksemme edellä mainitut lakisääteiset velvoitteemme.

Joissakin tapauksissa voimme anonymisoida henkilötietosi (niin, ettei niitä voi enää liittää sinuun) tutkimus- tai tilastotarkoituksiin, jolloin voimme käyttää näitä tietoja rajattomasti ilman erillistä ilmoitusta.

Evästeet

Mainonta sivustollamme

Saatamme ajoittain sijoittaa sivustollemme mainoksia käyttämällä tietoja, joita annat meille käyttämällä sivustojamme, sisältöämme tai palveluitamme. Sivustolla olevia mainoksia, joita kutsutaan joskus myös yksilöidyiksi tai kohdistetuiksi mainoksiksi, näytetään sinulle evästeiden kautta kerättyjen tietojen perusteella.

Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä sivustomainoksia. Näet edelleen mainoksia, mutta niitä ei ole yksilöity. Voit muokata mainosasetuksia Tili-sivullasi.

Kuten edellä kuvatussa Evästeilmoituksessa kerrotaan, voit lisäksi muokata asetukset useimmissa selaimissa ilmoittamaan sinulle, kun saat uuden evästeen tai voit poistaa evästeet kokonaan.

Mainonta kolmansien osapuolten sivustoilla

Käytämme kolmansia osapuolia, jotka keräävät tietoja sovellustensa ​​ja sivustojensa ​​käyttäjistä omien evästeiden, jäljitteiden ja muiden online-toimintoihin liittyvien teknologioiden avulla voidakseen ymmärtää mielenkiinnon kohteitasi ja tarjotakseen sinulle mainoksia, jotka on räätälöity niiden mukaisesti. Ostamme mainostilaa kolmansien osapuolten sivustoilta, ja mainoksemme saattavat näkyä, kun kolmas osapuoli päättää, että mainoksemme ovat heidän keräämiensä tietojen mukaisesti sinulle sopivia.

Emme anna mitään henkilökohtaisia ​​tietoja mainostajille tai kolmansien osapuolten sivustoille, jotka näyttävät mielenkiinnon kohteisiin perustuvia mainoksiamme. He ovat kuitenkin saattaneet kerätä joitain henkilökohtaisia ​​tietoja sinulta sivustonsa käytön (kuten artikkelien lukemisen, mainostyyppien napsauttamisen jne.) tai tietoanalytiikka-alustojen avulla (kuten Google Analytics – katso lisätietoa Evästeilmoituksesta). Ne voivat siksi muokata sivustollaan julkaistuja mainosmateriaaleja mielenkiinnon kohteittesi mukaisesti.

Kolmannen osapuolen mainostajat tai heidän puolestaan ​​toimivat mainontayritykset käyttävät joskus teknologiaa mainostemme tarjoamiseen. He saavat automaattisesti IP-osoitteesi, kun näin tapahtuu. He voivat myös käyttää evästeitä mainostensa tehokkuuden mittaamiseen ja mainontansa sisällön personoimiseen.

Meillä ei ole pääsyä tai hallintaa evästeisiin tai muihin ominaisuuksiin, joita mainostajat ja kolmannen osapuolen sivustot saattavat käyttää, eikä näiden mainostajien ja kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietojenkäsittelykäytännöt kuulu tietosuojailmoituksemme piiriin. Otathan yhteyttä suoraan heihin, jos haluat lisätietoja heidän tietosuojakäytännöistään.

Kaikki muutokset, joita teemme tietosuojakäytäntöömme tulevaisuudessa, julkaistaan tällä sivulla, ja niistä ilmoitetaan sinulle tarvittaessa sähköpostitse. Palaathan säännöllisesti tarkastamaan tietosuojakäytäntömme päivitykset tai muutokset. Jos et hyväksy muutoksia, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tai sulkemaan tilisi.

Evästeilmoitus

Voit hallita evästeiden käyttöä selaimesi asetusten kautta. Selaimesi ohjetoiminnon pitäisi antaa oikeat tiedot. Jotkin selaimet tarjoavat hyödyllisiä evästeoppaita:

Vaihtoehtoisesti http://www.allaboutcookies.org tarjoaa neuvoja sekä lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnoinnista.

Lisäksi Google Analytics tarjoaa omat peruutusasetuksensa:

HUOM. Joidenkin mobiililaitteiden tapauksessa voi olla tarpeen tutustua laitteen käyttöoppaaseen hallitaksesi evästeitä tehokkaasti.

  • Evästeluokka
  • Kuvaus
  • Välttämättömät evästeet
  • Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit liikkua verkkosivustolla ja käyttää sen ominaisuuksia, kuten sivuston suojattuja alueita.
  • Huom. Näiden evästeiden estäminen estää sivustolle rekisteröitymisen/todentamisen ja poistaa jotain sen sisältöä/toimintoja käytöstä.
  • Suorituskykyevästeet
  • Nämä evästeet keräävät tietoja siitä, miten asiakkaat käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi mille sivuille asiakkaat menevät useimmin ja saavatko he verkkosivuilta virheilmoituksia. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, jotka tunnistavat vierailijan. Kaikki näiden evästeiden keräämät tiedot yhdistetään ja ovat siksi anonyymejä.
  • Toiminnalliset evästeet
  • Nämä evästeet sallivat verkkosivuston muistaa valintasi, kuten käyttäjätunnuksesi, kielen tai alueen, jossa olet, sekä tarjoavat paranneltuja ja henkilökohtaisempia ominaisuuksia. Näitä evästeitä voidaan myös käyttää muistamaan tekstin kokoon, fontteihin ja muihin mukautettaviin verkkosivustojen osiin tekemäsi muutokset. Niitä voidaan myös käyttää pyytämiesi palvelujen tarjoamiseen, kuten videoiden katseluun tai blogin kommentointiin. Näiden evästeiden keräämät tiedot voivat olla anonyymejä, eivätkä ne pysty seuraamaan selaustoimiasi muilla verkkosivustoilla.
  • Kohdistus-/mainontaevästeet
  • Nämä evästeet tallentavat vierailusi, avaamasi sivut, pelaamasi pelit, tekemäsi taloudelliset tapahtumat ja yleisen käyttäytymisesi verkkosivustolla. Näitä evästeitä käytetään toimittamaan sinulle olennaisia ja mielenkiinnon kohteittesi mukaisia mainoksia. Niitä käytetään myös rajoittamaan mainosten näyttökertoja ja helpottamaan mainoskampanjan tehokkuuden mittaamista. Käytämme näitä tietoja tehdäksemme verkkosivustostamme ja sinulle näytetyistä tai saamistasi mainoksista kiinnostuksesi kohteiden kannalta olennaisia. Voimme myös jakaa nämä tiedot tähän tarkoitukseen kolmansien osapuolten, jotka auttavat meitä analysoinnissa, kanssa.

Esimerkkinä kolmannen osapuolen verkkosivustoista, jotka voivat käyttää evästeitä sivustollamme, ovat pelien toimittajamme. Sivustollamme on pelejä, jotka ovat kolmansien osapuolten toimittamia. Tämän vuoksi saatat saada kolmannen osapuolen evästeen pelatessasi heidän pelejään. Jos käytät lisäksi jotain “Jaa”-työkaluamme, jonka avulla voidaan jakaa sisältöämme sivustojemme ulkopuolella (kuten Facebookissa), sinulle saatetaan lähettää evästeitä näiltä verkkosivustoilta.

Emme hallitse näiden evästeiden asetuksia, joten on suositeltavaa tarkastaa kolmansien osapuolten verkkosivustoilta lisätietoja heidän evästeistään ja niiden hallinnoinnista.

Tähän tietosuojakäytäntöön liittyvät kysymykset, kommentit ja pyynnöt ovat tervetulleita osoitteeseen [email protected]

Alla on lisätietoja rekisterinpitäjän yhteystiedoista:

Gaming Innovation Group p.l.c.

Tietosuojavastaava

@GIG Beach

Triq id-Dragunara

St. Julians, STJ3148

Malta