Rizk logo

Poeng

Spinn

Antallet spinn du har gjort og hvor mange som gjenstår før Racet er ferdig.

Rekke

Din seiers- eller tapsrekke basert på ditt siste spinn. Stjerner representerer gevinster, hodeskaller representerer tap.

Spinn :
Spill :

This Thunderkick game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo er en spilleautomat fra Thunderkick, inspirert av de dødes dag. Her blir du tatt med på en spennende reise til Mexico, der du får delta på den spesielle feiringen. På hjulene dukker det opp fargerike hodeskaller, og i bakgrunnen hører du munter mariachi-musikk. Dette er med andre ord en spilleautomat utenom det vanlige. Hvis du vil ha mer, kan du prøve oppfølgeren, Esqueleto Explosivo 2.

• Unikt tema
• Symbolfall med multiplikatorer
• Eksploderende wild-symboler

Symboler

Esqueleto Explosivo er inspirert av de dødes dag, en festdag i Mexico og resten av Mellom-Amerika, til ære for de døde. Før var det vanlig å beholde hodeskaller og vise dem frem, og det er nettopp dette Thunderkick har gjort. På spillfeltet dukker det nemlig opp massevis av fargerike hodeskaller som fungerer som spillets ordinære symboler. De finnes i fem ulike varianter, i rosa, grønt, blått, oransje og turkis.

I tillegg har spillet et wild-symbol, representert av en gyllen hodeskalle med solbriller. Dette symbolet kan som vanlig erstatte alle ordinære spillsymboler på hjulene for å hjelpe deg med å danne vinnerkombinasjoner. I tillegg utløser det en eksplosjon som fører til at alle tilstøtende symboler forsvinner til fordel for nye symboler.

Bonusfunksjoner

I motsetning til de fleste spilleautomater på nett, har Esqueleto Explosivo hverken gratisspinn eller bonusspill. Men, det mangler likevel ikke på spesialfunksjoner. Underveis i spillet kan du nemlig dra nytte av både symbolfall, en multiplikatorsti og eksploderende wild-symboler.

Hver gang du danner en vinnerkombinasjon på hjulene, eksploderer alle gevinstgivende symboler. Deretter faller det ned nye symboler nedenfra for å gi nye vinnermuligheter. Dette fortsetter så lenge det oppstår nye vinnerkombinasjoner på hjulene.

For hvert symbolfall øker multiplikatoren med ett nivå. Du kan til enhver tid følge med på gjeldende multiplikator nederst på skjermen. Multiplikatorstien starter på 1x, og går deretter til 2x, 4x, 8x, 16x og til slutt 32x. Merk at multiplikatoren tilbakestilles ved spinn uten gevinst.

Spillet har også en unik wild-funksjon som utløses hver gang ett eller flere wild-symboler lander på hjulene. Hvert wild-symbol sprenger alltid de åtte nærmeste symbolene rundt seg, noe som gir en ekstra mulighet til å utløse et symbolfall og øke multiplikatoren.

RTP

Spillet består av fem hjul, tre rader og 17 faste innsatslinjer. Du kan velge mellom 14 ulike innsatsnivåer, og satse alt fra 1 kr til hele 1000 kr per spinn. Den teoretiske utbetalingsprosenten (RTP-verdien) i Esqueleto Explosivo er på 96 %, noe som er godt innenfor bransjestandarden.

Oppsummering

Esqueleto Explosivo tar deg med på en spennende reise til Mexico, der du får bli med på feiringen av de dødes dag. Mens du lytter til munter mariachi-musikk faller det massevis av hodeskaller ned på hjulene. Du bør se spesielt etter de gylne hodeskallene, da disse utløser en eksplosjon som hjelper deg med å vinne. Bli med til Mexico og klatre opp multiplikatorstien for å vinne stort.